29.5.09

ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!!!

NAIIII....TO ΠΗΡΑΑΑΑΑ!!!ΠΟΙΟ???ΜΑ ΤΟ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΜΑΥΡΟ BIKINI...!!!ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ..ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΥΡΟ BIKINI..Ή ΟΧΙ!!!ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ!!!

DANCING IN THE MOONLIGHT!!!!

ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΜΕ..!!!!ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ..ΞΥΠΟΛΥΤΗ..ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ MEΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩ'Ι'!!!!!!!!!

23.5.09

Βόλτα στο πάρκο!!!yeahhhh.....

Το καλύτερό μου..!!!Χτες με το αγόρι μου..μιας και είχε ωραίο καιρό πήγαμε βόλτα στο πάρκο!!Έφαγα και παγωτό πύραυλο!!Φόρεσα casual ρούχα..πουκάμισο, λευκό αέρινο μπλουζάκι από μέσα, τζιν και πέδιλα!!!!Ιδού........

My new pink notebook!!!!!!!!!!!

Εδώ και 1 μήνα έχω πάρει το καινούργιο μου notebook...και είναι απλά τέλειοοο..είναι τόσοοοοο μικρό!!Απλά είχα ξεχάσει να ανεβάσω φωτογραφίες..!!!! so....think pink!!!!!!!!!!!!!! ( τι να κάνω??έχω ένα κόλλημα με το ροζ!!)

22.5.09

Multi color dress!!!!!!

Κωνσταντίνου κ Ελένης χτες!!!Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιόρταζαν!!!Λοιπόν χτες ήμουν σ' ένα τραπέζι...και πέρασα πολύ όμορφα!!!Επέλεξα λοιπόν να φορέσω τα εξής : φόρεμα (μαύρο,φούξια,πορτοκαλί..δέν φαίνεται καλά στις photos) H&M, κολάν (bsb), πέδιλα (νομίζω από νησί)...τα μαλλιά μου τα άφησα κάτω και έφτιαξα μια μίνι γαλλική μπροστά!!!

11.5.09

LITTLE BLACK......BIKINI????

Mε το πέρασμα τών χρόνων παρατηρώ ότι εκτός του ότι επιλέγω πάντα μπικίνι..προτιμώ τα έντονα χρώματα όπως : τιρκουάζ, φούξια, ριγέ, ρόζ με εξαίρεση το μαυρόασπρο!!!Δεν λέω..είναι χρώματα καλοκαιρινά και χαρούμενα...όμως φέτος..μάλλον θα διαλέξω ένα μαύρο μπικίνι..στράπλες βέβαια!!!!!!!!!!!γιατι όχι???

7.5.09

Μy hello kitty.....

Είχα παραγγείλει πριν λίγο καιρό απο το internet ένα πολύ γλυκό φούξια hello kitty νυχτικό...συγκεκριμένα απο απο το laredoute.com!!!!Μιας και ανοίγει ο καιρός απο εδώ και πέρα εξοπλίστηκα με το συγκεκριμένο νυχτικό το οποίο σου φτιάχνει και την διάθεση!!Ιδού φορεμένο και κρεμασμένο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(α!είναι πολύ άνετο..και έχει και το κατάλληλο μάκρος)

1.5.09

PHOTOMANIAC!!!!

Καλό μήνα σε όλους και όλες!!!!Πρώτη Μαΐου σήμερα και όπως κάθε χρόνο φτιάξαμε το στεφανάκι μας με τα χεράκια μας βέβαια!!!Λόγω του όμορφου καιρού και το πράσινου φόντου που με κατέκλυζε γύρω μου έβγαζα συνεχώς φωτογραφίες..και όχι δεν είμαι ψώνιο!!!!Ιδού τα αποτελέσματα!!!! (ροζ μπλούζα= Benetton, λιλά T-shirt= Sisley)