29.8.15

Jean playsuit of the jungle...



Καθόμουν και σκεφτόμουν ποιο ρούχο έχω φορέσει το φετινό καλοκαίρι πιο πολύ. Η αλήθεια είναι δεν δυσκολεύτηκα να το βρω αφού το τζιν playsuit ήταν πολύ ψηλά στη λίστα με τα δικά μου must-have. 
Άνετο, από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή, δημιουργώντας πολλά και διαφορετικά outfit μεταξύ τους. Ειδικότερα από την στιγμή που έγινα μαμά σε κάθε ντύσιμο αναζητώ την άνεση με το στιλ μαζί.

Έτσι το mommy style του καλοκαιριού αποτελείται από το τζιν plasuit, τα πλαστικά φούξια flat, το απαραίτητο τσαντάκι μέσης και το μπλε headband. Και μέχρι να έρθει το πρώτο κρύο δεν βλέπω να το αποχωρίζομαι...

Eσύ; Πως φόρεσες το τζιν playsuit;

Total look : Asos





                                         Για περισσότερα νέα like στην σελίδα του Facebook και follow στο Instagram

10.8.15

Το look του καλοκαιριού είναι τροπικο και boho...











Τι να πρωτοπώ γι' αυτό το outfit; Το κάθε κομμάτι που το αποτελεί πρωταγωνιστεί από μόνο του αφού είναι ένα και ένα. Τόσο τα ρούχα όσο και τα αξεσουάρ, προδίδουν ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη εποχή για να το δοκιμάσεις και εσύ.

To look μπορείς να το περιγράψεις παιχνιδιάρικο, άκρως καλοκαιρινό με τροπικές και boho επιρροές. Φυσικά τα over the knee χρυσά πέδιλα κάνουν την διαφορά δίνοντας μια πιο stylish και ιδιαίτερη πινελιά σε όλο το ντύσιμο. Η μόδα υπάρχει για να παίζεις μαζί της...τι περιμένεις λοιπόν;


Mάθε εδώ περισσότερα για το outfit!